Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare MAE Interzicere temporară a circulației autovehiculelor pe motorină în Oslo

ro

16 Jan, 2017 20:24 1225 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Norvegiei că începând cu 17 ianuarie 2017, în intervalul orar 06:00 - 22:00, Consiliul Municipal Oslo va aplica o decizie de interzicere temporară a circulației autovehiculelor alimentate cu motorină, în mai multe zone ale orașului.

Decizia se aplică pentru cel puțin două zile și se poate menține pe o perioadă extinsă dacă nivelul de poluare a aerului rămâne ridicat (monitorizarea zilnică a calității aerului este prezentată la link-ulhttp://luftkvalitet.info/home.aspx). Conducătorii auto care nu vor respecta această decizie riscă plata unei amenzi de 1.500 coroane norvegiene.

Mai multe informații sunt disponibile pe web site-ul Consiliului Municipal Oslo, la link-ul www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/dieselforbud/. Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii