Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac la IKEA kika deschide al doilea magazin, la Constanţa

ro

25 Aug, 2011 11:29 5365 Marime text

kika.jpgCel mai recent intrat pe piaţă retailer străin de mobilă va demara luna viitoare lucrările la cel de-al doilea magazin al său din România

Austriecii de lakikaaşteaptă ca autorităţile române să finalizezelucrărilela drumul de acces către următoarea sa locaţie pentru a începeconstrucţiacelui de-al doilea magazin din România, anunţă http://www.realitatea.net/. Astfel,inaugurareaunităţii va avea loc la mijlocul anului viitor, ceva mai târziu decât se estimase. Iniţial, retailerul a anunţat ca dată probabilă pentru deschiderea noului său centru de mobilă începutul anului 2012. „În cursul lunii urmatoare va fi finalizat drumul de acces şi vom putea, astfel, demara construcţiile. Este mai probabil că magazinul se va deschide spre mijlocul anului. Însă, din nou, acest lucru depinde de cât de grea va fi această iarnă", a declarat pentru MONEY.ro Lars Lund, Country Manager kika România.

Noua unitate kika din România va fi amplasată laConstanţa, pe Bulevardul Tomis, unde se află şi un centru comercial. Suprafaţa magazinului va fi de 13.000 de metri pătraţi şi va presupune oinvestiţiede 30-35 de milioane de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii