Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi au loc două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, una lunară şi una specială de Paşte

ro

16 Apr, 2017 10:03 2659 Marime text
Loteria Română a anunţat că în ziua de Paşte, pe 16 aprilie, vor avea loc două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, cea lunară obişnuită şi cea specială de Paşte, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie - 31 martie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.
Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. "Prima etapă constă în extragerea bilelor care vor determina ziua şi luna emiterii, precum şi valoarea bonului câştigător pentru extragerea ocazională şi a bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonului câştigător, pentru cea lunară", arată compania.
Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.
Extragerile din prima etapă vor fi organizate în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:00.
În cazul extragerii ocazionale de pPonurilor câştigătoare, iar la final vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.
Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii