Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanța folosită pe post de taxi de o tânără care a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce ar fi încercat să se sinucidă. Incredibil ce s-a întâmplat la spital

ro

08 Jan, 2018 23:01 1290 Marime text
O tânără în vârstă de 25 de ani a chemat Ambulanța din motive medicale, dar la scurt timp după ce a fost adusă la spitalul din Botoșani aceasta și-a revenit brusc și a plecat însoțită de iubit.
 
Potrivit realitatea.net, tânăra a anunța la telefon că ar fi înghițit mai multe pastile în scop suicidal. Femeia a fost preluată de o ambulanță și direcționată la Unitatea de Primire Urgențe unde urma să fie supusă unei proceduri de spălături gastrice şi ţinută sub supraveghere medicală.
 
Surprinzător, la scurt timp însă după ce a ajuns la spital, tânăra a spus că se simte mai bine și, coincidență sau nu, și-a făcut apariția și un individ care s-a prezentat ca fiind iubitul fetei.
 

„Ca prin miracol, la Urgenţe a ajuns şi un bărbat, care s-a prezentat ca fiind iubitul ei, şi cu care a şi plecat la scurt timp, semnând că refuză tratamentul. Practic, a folosit ambulanţa pe post de taxi şi secţia noastră ca punct de întâlnire cu iubitul din oraş, iar noi nu putem face nimic în legătură cu asta”, a precizat un asistent.

Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii