Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Altar la Brăila pentru una din victimele incendiului din Bucureşti

ro

02 Nov, 2015 22:10 1667 Marime text
Sute de candele ard de duminică seară în Piața Independenței din Brăila în jurul fotografiei brăileanului Andrei Petru Bucă, de 29 de ani, decedat în incendiul din clubul Colectiv.

Prieteni, cunoscuți și necunoscuți au venit în Piața Independenței cu lumânări și flori. La cei 29 de ani pe care îi avea, Andrei Petru Bucă devenise deja cunoscut în Brăila, în urma unei colaborări pe care a avut-o cu Primăria Brăila la proiectul „Locul acesta este chiar bun. Brăila — 9 abordări arhitecturale”, potrivit Agerpres.

Trupul lui Andrei a fost adus acasă, la Brăila, ieri seară, iar slujba de înmormântare este programată mâine. Primăria Brăila a ținut să transmită condoleanțe familiei lui Andrei. „Consiliul Local Municipal Brăila și primarul municipiului, dr. Ing. Aurel Gabriel Simionescu transmit sincere condoleanțe familiei brăilene care și-a pierdut fiul în tragicul incident din clubul bucureștean. Andrei Petre Bucă avea doar 29 de ani și pe lângă pasiunea pentru arhitectură, spațiu și design, iubea muzica rock, motiv pentru care a participat la concertul Goodbye To Gravity. De asemenea, ne exprimăm solidaritate față de familiile Cătălinei Ioniță și Mihai Alexandru, cu care am colaborat în cadrul proiectului 'This place is pretty good' — Brăila — 9 abordări arhitecturale'. Din păcate, România a pierdut trei arhitecți de excepție, care deși se aflau la început de carieră erau implicați în foarte multe proiecte naționale și internaționale. Municipiul Brăila este alături de familiile greu încercate și suntem pregătiți să le sprijinim cu tot ce este nevoie. Sunt zile triste pentru noi toți, pentru Brăila, pentru familiile celor răniți sau decedați, pentru întreaga țară. Ne exprimăm întreaga compasiune față de familiile celor afectați de această tragedie. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe toți cei plecați prematur la ceruri", se arată comunicatul remis de Primăria Brăila.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii