Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleșii locali au votat Năvodari va deveni staţiune balneo-climaterică

ro

22 Aug, 2013 18:45 1526 Marime text
Incepand de astazi, Navodari este cu un pas mai aproape de a deveni  statiune balneoclimaterica!

Alesii locali au decis intr-o sedinta extraordinara de Consiliu acordarea acestui statut ca urmare a amplului proiect de dezvoltare turistica implementat de Primarie.

 Alesii locali au avut de votat pe ordinea de zi doisprezece proiecte de interes pentru orasul Navodari. Cele mai importante dintre acestea se refera la rectificarea bugetului consolidat de venituri si cheltuieli, stabilirea costului mediu lunar de intretinere la Cresa 20 dar si acordarea unui ajutor umanitar in cuantum de pana la 10.000 EUR unui copil bolnav ce are nevoie de operatie.

Cel mai important punct din convocator este însă cel prin care oraşul Năvodari va căpăta statutul de staţiune balneo-climaterică. Consilierii locali şi-au dat acordul în unanimitate, in sedinţă extraordinară ca oraşul din nordul litoralului să capete prin decizie de Guvern această calitate. Primarul Nicolae Matei spune că vor fi depuse toate eforturile pentru ca într-un timp cât mai scurt Năvodari să intre pe harta staţiunilor balneale, precum Amara şi Mangalia.


Prin statutul de staţiune balneo-climaterică, Năvodari va caştiga pe lângă turişti şi fonduri suplimentare de la Guvern pentru dezvoltarea acestui segment turistic. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii