Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean aşteaptă finalul procesului lui Nicuşor Constantinescu pentru a vedea dacă se constituie sau nu parte civilă

ro

22 Apr, 2015 13:43 1728 Marime text
Astăzi, de la ora 12.00, în sala Remus Opreanu a Prefecturii Constanţa este programată o nouă şedinţă a aleşilor judeţeni.

Proiect cu numărul 39 privind Discutarea Adresei din data de 14.04.2015 a DNA – Serviciul Teritorial Constanţa în Dosarul nr. 200/P/2014, aleşii judeţeni se vor constitui parte civilă în acest dosar.

Consilierii judeţeni au stabilit ca CJC, dacă va fi cazul, să se constituie parte civilă în cel mai recent dosar al lui Nicuşor Constantinescu la finalul procesului când se va stabili valoarea prejudiciului sau dacă acesta există sau nu.
 
Consilierii liberali au propus iniţial ca CJC să se constituie în acest moment procesual parte civilă în dosar, însă propunerea lor a primit doar 10 voturi. Ulterior, s-a votat propunerea înaintată de vicepreşedinte Consiliului Judeţean Constanţa, cu atribuţii de preşedinte al CJC, Cristinel Dragomir să se constituie parte civilă la finalul procesului, propunere care a fost votată în unanimitate.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a formulat, la Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Constanța, o cerere de recuzare, în dosarul penal nr. 200/P/2014, a procurorului Andrei Bodean, motivând că „în privinţa acestuia este incident un caz de incompatibilitate, în sensul că există o suspiciune rezonabilă că imparţialitatea acestuia este afectată“.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii