Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri interne la PNL. Rezultatele de la Cernavodă, Mihai Viteazu, Săcele

ro

27 Mar, 2017 17:49 2726 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal (PNL) a continuat seria Comitetelor de Coordonare Locale în organizațiile liberale din Siliștea, Seimeni, Saligny, Cernavodă, Mihai Viteazu, Istria, Săcele și Corbu.

Astfel, sâmbătă, Comitetul de Coordonare Local al PNL Siliștea l-a reconfirmat în fruntea organizației pe liberalul Mihai Frâncu. În cadrul Comitetului de Coordonare Local al PNL Seimeni în funcția de președinte al organizației a fost reconfirmat Lucian Blaj.

De asemenea, membrii PNL Saligny au ales-o în funcția de președinte al organizației pe Iuliana Mihon, în timp ce liberalii din Cernavodă l-au reconfirmat în funcția de președinte al organizației pe actualul primar al orașului, Liviu Negoiță.

În urma centralizării voturilor, Biroul Politic Local al PNL Siliștea este compus din doi vicepreședinți, Bebe Nemțiu și Gheorghe Popa, șapte membri și un trezorier, în timp ce BPL al PNL Seimeni are trei vicepreședinți, Nicu Ciorbaru, Dumitru Dăineanu și Dan Vicu, șase membri și un trezorier. Totodată, BPL al PNL Saligny este alcătuit din trei vicepreședinți, Alexandru Ciurariu, Mircea Predescu și Mihaela Zamfir, șapte membri și un trezorier.

În ceea ce privește Biroul Politic Local al PNL Cernavodă, acesta este compus din opt vicepreședinți, Șerif Cîrjali, Cristian Popa, Lucian Rădulescu, Zahra Salem, Benoni Stoian, Adrian Turcu, Aurelia Vlădăreanu și Liliana Voiculescu, opt membri și un trezorier.
Ieri, Comitetul de Coordonare Local al PNL Mihai Viteazu l-a desemnat în funcția de președinte pe Hiristachi Ciamatu, liberalii din Istria l-au ales președinte pe Gheorghe Gheorghiță, la Săcele a fost ales președinte al organizației Costel Cătălin Ilie, în timp ce la șefia PNL Corbu a fost reconfirmat primarul Marian Gălbinașu.

Biroul Politic Local al PNL Mihai Viteazu este format din trei vicepreședinți – Benoni Amariei, Adrian Costache și Gheorghe Grameni - șase membri și un trezorier, BPL al PNL Istria este format din doi vicepreședinți – Ioan Herdean și Vișan Pricopie - cinci membri și un trezorier, BPL al PNL Săcele este format din trei vicepreședinți  - Ioan Florea, Adriana Neagu și Gheorghe Brânduș - nouă membri și un trezorier, iar BPL al PNL Corbu din doi vicepreședinți – Cornel Marin și Ioana Robu - șapte membri și un trezorier.

La ședințele Comitetelor de Coordonare Locale liberale au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, deputatul Robert Boroianu, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea, consilierii județeni Baiazid Memiș și Marian Crușoveanu, ambii membri ai BPJ al PNL Constanța, potrivit unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.

Seria Comitetelor de Coordonare Locală va continua astăzi în organizațiile Agigea și Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii