Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agent de poliţie din cadrul IPJ Prahova, reţinut pentru luare de mită şi sustragere de înscrisuri

ro

13 Apr, 2016 14:29 1217 Marime text
 
Ieri, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova,  sub coordonarea procurorului de caz desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, au procedat la ridicarea mai multor înscrisuri de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova şi Poliţia Municipiului Ploieşti, precum şi la audierea mai multor persoane într-un dosar penal ce priveşte săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi sustragere de înscrisuri de către un agent de poliţie din cadrul IPJ Prahova.
         
În fapt, la data de 5 martie, O.G. a fost implicat într-un accident rutier şi a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 de zile. Ulterior, acesta l-a contactat pe agentul de poliție, care efectua activităţi de secretariat la sediul Serviciului Rutier Prahova, și i-a promis o sumă de bani pentru a-i restitui permisul de conducere.
 
Astfel, polițistul, cu ocazia înregistrării în registru a permiselor de conducere primite, l-a sustras pe cel aparținând lui O.G., fără a efectua vreo menţiune cu privire la acesta.
 
În aceeaşi zi, cei doi s-au întâlnit, agentul de poliție primind de la O.G., în schimbul permisului de conducere, suma de 2.000 lei.
 
Urmare a activităţilor desfăşurate în data de 12.04.2016, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus faţă de inculpat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată competente cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii