Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de e-mail ale IPJ Tulcea

ro

30 Aug, 2016 14:47 1900 Marime text
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea operaționalizează prevederile O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.
 
„Atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de e-mail ale Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. Pe site-ul nostru - www.tl.politiaromana.ro - la secțiunea Contact , puteți găsi datele de contact ale Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea”, se arată într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, trebuie să transmiteți dovada plății amenzii la e-mailul oug41.2016.sr@tl.politiaromana.ro – https://tl.politiaromana.ro/ro/politia-tulcea/inspectorat-judetean/serviciul-rutier.
 
De asemenea, nu mai este nevoie să veniți cu copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea – cabinet@tl.politiaromana.ro – https:tl.politiaromana.ro/ro.contact. Totodată, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei. Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii