Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune în Bucureşti a poliţiştilor constănţeni Opt persoane, prinse în flagrant în timp ce vindeau peste 20.000 de ţigarete

ro

03 Sep, 2015 14:28 1417 Marime text
 
Sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Constanţa, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul I.G.P.R. – Direcţia de Operaţiuni Speciale, S.O.S., S.I.C.E., B.C.C.O. Constanţa şi a celor de la D.G.P.M.B., au surprins în flagrant, ieri, opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 57 de ani, în timp ce încercau să pună în vânzare pe raza municipiului Bucureşti peste 20.000 de ţigarete de producţie UE, netimbrate. Cele opt persoane sunt bănuite că, în cursul anului 2015, ar fi comis infracţiuni de contrabandă cu ţigări pe raza municipiilor Bucureşti şi Constanţa.
De asemenea, la aceiaşi dată, poliţiştii constănţeni, cu sprijinul luptătorilor S.A.S Constanţa şi a celor de la D.G.P.M.B., au efectuat şase percheziţii domiciliare (patru în Bucureşti şi două în Constanţa), ocazie cu care la domiciliul unuia dintre cei 8 bărbaţi au fost identificate două dispozitive de fabricat ţigarete, 330 de ţigarete, precum şi peste jumătate de kilogram de tutun.
 Persoanele bănuite au fost conduse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, au fost audiate, fiind reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Constanţa.
 Cei în cauză vor fi prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni de contrabandă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii