Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Accident grav pe DN1. Un mort şi trei răniţi. Traficul a fost reluat. (galerie foto)

ro

16 Apr, 2017 11:36 3774 Marime text


Centrul INFOTRAFIC informează că, la această oră, în judeţul Sibiu, traficul rutier este întrerupt pe DN1 Sibiu – Făgăraş, între localităţile Porumbacu de Jos şi Scoreiu, la kilometrul 275, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Accidentul a avut loc cu puțin timp înaintea orei 11:00. Două persoane au fost rănite grav, iar alte două au suferit răni ușoare.

Mai multe echipaje SMURD, de la Ambulanță și o unitate de descarcerare intervin la fața locului. De asemenea, autoritățile locale au cerut și intervenția unui elicopter SMURD.

UPDATE1 - Şoferul uneia dintre cele trei maşini implicate în accident a murit. Un alt șofer, aflat în stare gravă, urmează să fie preluat de un elicopter SMURD.

Update 2 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 12:50, în județul Sibiu, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN1 Sibiu — Făgăraș, între localitățile Porumbacu de Jos și Scoreiu, la kilometrul 275.

Circulația a fost întreruptă în ambele sensuri, apoi s-a desfășurat alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Cauza probabilă a fost depășirea neregulamentară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii