Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident grav la Valu lui Traian. Două persoane au fost rănite (galerie foto+video)

ro

15 Jul, 2016 11:14 4057 Marime text
Un alt accident s-a produs, în urmă cu câteva minute, la Valu lui Traian. Din primele informații, au fost rănite două persoane.

Una a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța, iar o alta este asistată de medicii de la SMURD Constanța, care au văzut incidentul rutier și au oprit să acorde ajutor. 

UPDATE, ora 11.35:

Dinamica accidentului ar fi următoarea. Șoferul unui Audi A6 se deplasa dinspre Constanța spre Valu lui Traian când a fost lovit de un Golf 2 și s-a răsturnat pe câmp. Șoferul Golfului 2 a declarat că venea dinspre Valu lui Traian spre Constanța și, la un moment dat, conducătorul auto al unui Golf 5 care mergea înaintea lui a frânat brusc să facă stânga. Pentru a evita impactul, șoferul Golfului 2 a intrat pe contrasens și a lovit acel Audi 6, care s-a răsturnat pe câmp.

Această coliziune s-a petrecut în fața Ambulanței SMURD care se ducea spre accidentul ce a avut loc cu doar câteva minute înaintea acestuia, la ieșire din Constanța, lângă Carrefour. Medicii de la SMURD s-au oprit pentru a acorda asistență medicală victimelor.
Medicii de la Ambulanță spun că au existat două victime, mai exact doi bărbați, care au fost transportați la spital cu traumatisme craniene și de membre inferioare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii