Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost lansată pagina de Facebook ”Pregătiți pentru grădiniță”

ro

27 May, 2016 00:08 1052 Marime text
Ministerul Educației a lansat pagina de Facebook ”Pregătiți pentru grădiniță", prin care dorește să vină în sprijinul părinților, dar și al tuturor celor interesați în alegerea celei mai bune grădinițe pentru copiii de vârstă preșcolară.
 

”Bine aţi venit pe pagina Ministerului Educaţiei, „Pregătiţi pentru grădiniţă”! Dorim să vă oferim informaţii utile şi relevante, care să vă fie de ajutor în alegerea celei mai bune grădiniţe pentru copilul dumneavoastră. În egală măsură, ne interesează siguranţa spaţiului educaţional în care îşi desfăşoară activitatea copiii noştri. Orice sesizare primită va fi analizată şi soluţionată de Ministerul Educației, prin instituţiile din subordine sau aflate în coordonare. În situaţia în care sesizarea nu intră în sfera de competenţe MENCS, aceasta va fi direcţionată către alte instituţii abilitate ale statului. Suntem convinşi că numai împreună putem construi un mediu mai sigur pentru copiii noştri!”, arată Ministerul.

 
Cei de la ministerul spun că "grija pentru siguranța spațiului educațional, dar și pentru calitatea educației este primordială și orice sesizare primită va fi analizată și soluționată de către minister, prin instituțiile din subordine sau aflate în coordonare. În situația în care sesizarea nu intră în sfera de competență a ministerului, aceasta va fi direcționată către alte instituții abilitate ale statului".
 
Orice părinte îşi doreşte o grădiniţă cât mai bună pentru copilul lui, un spaţiu sigur şi adecvat nevoilor sale. Dar cum putem fi siguri că alegerea făcută este corectă? Cum aflăm dacă grădiniţa respectivă deţine autorizaţie de funcţionare, respectiv, dacă este acreditată?
 

”Venim în ajutorul dumneavoastră şi vă oferim spre consultare un „ Ghid pentru părintele responsabil”: http://www.edu.ro/index.php/articles/24214”, spune MEN.

 
Pagina "Pregătiți pentru grădiniță" poate fi accesată la adresa http://bit.ly/1NPnEeY.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii