Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Vă place cum a fost amenajat municipiul Constanţa în preajma sărbătorilor de iarnă?

ro

11 Dec, 2017 00:00 4706 Marime text
S-au aprins luminiţele în municipiul Constanţa! Este feerie de lumini pe bulevardele şi în intersecţiile din Constanţa, dar şi la intrările principale în oraş. Nu au fost ocolite nici Piaţa Ovidiu, nici parcul Tăbăcărie, zona „Ţara Piticilor“, care au fost îmbrăcate în haine de sărbătoare.
 
Licitaţiile pentru contractele de executare a lucrărilor şi livrare a produselor pentru asigurarea iluminatului festiv pe perioada sărbătorilor de iarnă s-au încheiat. Valoarea contractului pentru cele trei loturi se ridică la 5.042.017 lei.
 
Lotul I al contractului are ca obiect livrarea şi montarea/demontarea produselor de iluminat festiv al străzilor din municipiu; lotul II - livrarea şi montarea/demontarea produselor de iluminat festiv în zona peninsulară - Piaţa Ovidiu Constanţa (Revelion 2018); lotul III - livrarea şi montarea/demontarea produselor de iluminat festiv în parcul Tăbăcărie, zona „Ţara Piticilor“ (Orăşelul Copiilor). Lotul I vizează bulevardele principale, inclusiv intersecţiile, intrările în oraş şi vapoarele. Obiectul contractului îl constituie închirierea sistemelor de iluminat, montarea-demontarea instalaţiilor de iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Lotul II - iluminatul festiv în zona peninsulară - Piaţa Ovidiu (Revelion) - are ca obiect închirierea sistemelor de iluminat, montarea-demontarea instalaţiilor de iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Obiectul lotului III - iluminat festiv în parcul Tăbăcărie, zona „Ţara Piticilor“ din municipiul Constanţa (Orăşelul Copiilor) - îl constituie închirierea, inclusiv montarea-demontarea unor instalaţii de iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Iluminatul festiv în Constanţa a revenit şi anul acesta societăţii Luxten Lighting Company.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Fsvsb 15 Dec, 2017 08:36 Trebuie sa hranim si sufletul.Este foarte frumos.Este adevarat ca mereu spunem.ca se pitea face cu fondurile...si sunt importate toato.dar sa fim seriosi este sarbatoare, hai sa simtim sarbatorile.Si aceste liminitw fac parte din sarbatori si sunt foarte frumoase.
  • Aaa 11 Dec, 2017 11:04 Adevarul e ca asta ne lipsea in orașul asta.Sunt de acord sa se amenajeze,asa e frumos însă cu banii alocați pe luminițe puteau sa modernizeze transportul in comun,sa investească in multe alte lucruri de care este nevoie in orașul asta:parcari,parcuri,coșuri de gunoi etc