Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Pate de ciuperci

ro

27 Apr, 2014 11:49 2347 Marime text
lauraadamache.ro, pate de ciuperci, aperitivHristos a Inviat! Sper ca ati petrecut un Paste fericit si imbelsugat alaturi de cei dragi si ca v-ati odihnit in aceste cateva zile libere. Astazi va propun o reteta pentru micul dejun sau pentru o gustare rapida si delicioasa. Pateul de ciuperci este unul dintre preferatele mele. De obicei il fac cu ciuperci champignon proaspete sau cu hribi, dar iese la fel de gustos si cu ciuperci fierte conservate. Am folosit delcioasele ciuperci fierte Sun Food, conservate dupa metode traditionale, fara aditivi alimentari. In cazul in care folosim ciuperci fierte conservate, vom obtine un pate mai deschis la culoare, daca alegem ciupercile proaspete, culoarea va fi mai inchisa. Daca doriti sa obtineti un pate de ciuperci cu o consistenta foarte fina, il puteti pasa cu blenderul. Mie imi place sa simt micile bucatele de ciuperci, asa ca am folosit robotul.

Ingrediente – Pate de ciuperci 

  • 160 g ciuperci champignon fierte
  • 80 g unt moale
  • 1 salota/1 ceapa mica alba
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 30 ml vin alb demisec de buna calitate
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mix maghiran si busuioc uscate
  • 1 varf cutit chili pudra (optional)

Rețeta integrală pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii