Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carpatica Asig s-a mutat in inima Sibiului

ro

01 Sep, 2011 20:27 1002 Marime text

Carpatica Asig s-a mutat in inima Sibiului


Recent, compania de asigurări CARPATICA ASIG si-a mutat Sediul Social in inima Sibiului, într-o clădire nouă şi modernă, pe Strada Nicolaus Olahus, Nr. 2, Etajele 3, 4, 5 şi 6 -  Centrul de Afaceri Sibiu, Judeţul Sibiu. Numerele de telefon, de fax şi adresele de e-mail rămân neschimbate.
   
“Suntem mereu atenţi la nevoile partenerilor şi angajaţilor noştrii. Drept urmare ne-am mutat într-un nou sediu, care se pliază mai bine cerinţelor echipei noastre actuale şi care ne facilitează munca şi, implicit, rezultatele”, a declarat Flucus Mariana, Directorul General al companiei.
 
Adaptarea continuă a portofoliului de produse la cerinţele pieţei, atenţia acordată nevoilor clienţilor noştrii cât şi plata daunelor în cel mai scurt timp posibil reprezintă liniile strategice prin care Carpatica Asig se adaptează actualului context economic.


Despre Carpatica Asig:

CARPATICA ASIG, prezentă pe piaţa asigurărilor de mai bine de 15 ani, dispune de un portofoliu complex de asigurări generale promovand astfel servicii de asigurare personalizate în funcţie de profilul clientului.
Evoluţia indicatorilor economici - dublarea cifrei de afaceri in 2009 faţă de 2008, recuperarea pierderilor înregistrate anterior, obţinerea de profit şi a unei cote de piaţă la 4.51% pe anul 2010 au condus la câştigarea unui onorabil loc în Top 10 asigurători români.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii