Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toate judeţele spun BASARABIA e ROMÂNIA!

ro

20 Jul, 2011 15:51 1905 Marime text

Toate judeţele spun: BASARABIA e ROMÂNIA!

Campania Platformei Civice ACŢIUNEA 2012, ,,Blocul meu cunoaşte adevărul”, a ajuns la final. În urma acestei campanii de promovare a adevărului istoric prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România”, cele 41 de judeţe ale României, plus municipiul Bucureşti, au fost acoperite integral.

Cei peste 300 de voluntari care s-au implicat în campania ,,Blocul meu cunoaşte adevărul” şi-au manifestat interesul de a participa şi la viitoarele acţiuni ale Platformei Civice. Fotografiile realizate de aceştia cu abţibildurile lipite în toate judeţele României pot fi accesate la adresa web http://actiunea2012.ro/romania/

Informarea asupra realităţii istorice nu se opreşte în acest punct. Mesajul ,,Basarabia e România” va fi transmis mai departe în cadrul unei campanii care va cuprinde şi alte state din Europa. Prin extinderea spaţiului de răspândire a mesajului, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 doreşte să sensibilizeze opinia publică externă cu privire la istoria românilor şi să promoveze în mod direct, vizibil şi concentrat episoade din istorie care au fost prezentate deformat sau incomplet de diverşi purtători de mesaj.

Platforma Civică este o coaliţie de organizaţii non-guvernamentale şi grupuri de iniţiativă care susţin unirea Republicii Moldova cu România şi militează pentru idealul regăsirii românilor de pe ambele maluri ale Prutului în cadrul aceluiaşi stat.

20 07 2011
Platforma civică Acţiunea 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii