Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în învăţământul preuniversitar constănţean, la ,,Radiografia Zilei”

ro

05 Aug, 2014 12:43 2168 Marime text
Cum vor fi desemnaţi viitorii directori ai unităţilor de învăţământul preuniversitar constănţean şi de ce se recurge la schimbarea din funcţie a acestora, ce ,,pretenţii” are ISJ de la viitorii manageri şcolari, care sunt criterii pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii directori, cum a decurs repartizarea pe posturi a proaspeţilor profesori titulari şi de ce fug aceştia de catedrele din mediul rural, cum e să fii titular fără catedră şi să-ţi asiguri o normă întreagă făcând drumuri între mai multe unităţi şcolare, ce investiţii se fac în şcoli şi licee cu fonduri de la ministerul de resort sunt doar câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii ,,Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru.
Subiectele vor fi dezbătute împreună cu prof. Alina Codreanu, inspector în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.
Telespectatorii pot interveni în direct, la numărul de telefon 0241 760 207, cu tarif normal, pentru a-şi exprima opiniile pe marginea temei dezbătute sau pentru a solicita lămuri pe marginea altor probleme din domeniul abordat.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vasile 05 Aug, 2014 13:24 Ce pretentii, fratilor?Simplu, sa fie membri PSD!!!Asta este criteriul dupa care schimba generalul directorii!!!Au ramas pe functii o multime de incompetenti, fara studii de management, fara grade didactice corespunzatoare!