Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Mircea Vintilă a concertat la Constanța

ro

07 Feb, 2014 16:39 2169 Marime text
Muzica folk a fost la ea acasă, noaptea trecută, pe scena unui restaurant situat chiar pe malul Lacului Siutghiol! Constănțenii au avut parte de un recital de excepție semnat de una din legendele muzicii folk autohtome, îndrăgitul artist Mircea Vintilă.  El a ales locația intimă tocmai pentru ca oamenii să se simtă bine și să poată aprecia spectacolul alături de prieteni și familie. De altfel, însuși interpretul se simte ca între prieteni, de fiecare dată când ajunge la malul mării.

“Am venit în Constanța și în Mamaia la prietenul meu Stelu Enache, mare iubitor de artă. A fost un spectacol foarte bine organizat. Dacă ai pus afișul și lumea își dorește să vină la spectacol, vine la spectacol. Ca și în seara aceasta, înseamnă că este un public care vine la țintă”, a declarat Mircea Vintilă.
Preț de aproape două ore, oamenii au uitat și de frig și de probleme și s-au regăsit în universul cântecelor cu care mulți dintre ei au copilărit sau și-au petrecut tinerețea, alături de unul dintre cei mai mari artiști autohtoni și promotori ai valorilor culturale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii