Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Francezii, câștigători la Raliul Deltei 2014

ro

04 Jun, 2014 15:22 1876 Marime text
Raliul Danube Delta Dunării și-a adjudecat câștigătorii. Echipajul format din campionii naţionali en-titre, francezii Francois Delecour şi Dominique Savignoni, a obținut locul I al Raliului Deltei Dunării. Locul al doilea a fost ocupat de echipajul format din Simone Tempestini şi Dorin Pulpea, în timp ce locul al treilea a fost obținut de echipajul format din Sebastian Barbu şi Sergiu Itu. Ediția de anul acesta a fost deschisă oficial de echipajul Constantin Aur-Victor Ponta.
La un pas de a fi suspendată din cauza condiţiilor meteo, această ediție a raliului a fost una în care ploaia şi-a pus amprenta şi asupra rezultatelor. Din cele aproape cincizeci de echipaje participante la această ediţie, nu mai puţin de zece au abandonat, astfel încât probele de la Tulcea au fost o mare dezamăgire pentru o parte dintre concurenţi.   
„A fost o lecţie pentru noi. Tot timpul am fost la un pas de a întrerupe competiţia din cauza vremii. Faptul că am dus-o la bun sfârşit e cu adevărat satisfăcător, iar din punctul meu de vedere, poate fi considerată un real succes”, a declarat organizatorul Raliului Deltei Dunării, Mihai Tănase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii