Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:07 23 09 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cotlete de porc in sos dulce-acrisor

ro

23 Dec, 2012 16:49 1915 Marime text
reteta.jpgPentru mine aceasta reteta a fost o adevarata incercare... din cauza relatiei mele cu otetul. Insa am vrut ca luna aceasta sa aveti la dispozitie cat mai multe variante interesante de a pregati carnea de porc. Pana la urma am avut si eu de castigat din experienta aceasta, sosul este foarte foarte bun si daca va puteti inchipui am sters farfuria la final. O sa-l mai folosesc si in alte retete cu siguranta. Cotletele cu sos dulce acrisor se servesc cu putin piure de cartofi si OBLIGATORIU cu o salata mare de verdeturi.

Ingrediente

4 cotlete de porc (de 3 cm grosime)
piper negru
putin ulei

Saramura

2 cani apa
1 lingura sare
1/2 lingura zahar
1 lingurita piper negru boabe
1 fir rozmarin

Sos dulce-acrisor

50 ml otet balsamic
2 linguri miere
1 fir ceapa verde
1 fir rozmarin
2 catei de usturoi
1 lingura unt

Portii: 4

Reteta completa aici: e-retete.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii