Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Nădrag - „În două săptămâni sperăm să semnăm un contract de 7 milioane de euro”

ro

21 Nov, 2013 00:00 2551 Marime text
Primarul oraşului Hârşova, Tudor Nădrag, se pregăteşte de implementarea unui nou proiect pe fonduri europene. Proiectul prevede modernizarea şi asfaltarea a 10 kilometri de drum şi este în valoare de 7 milioane de euro. „În două săptămâni sperăm să semnăm contractul de 7 milioane de euro de reabilitare drumuri şi asfaltare în interiorul oraşului”, a precizat edilul. Dacă în două săptămâni va fi semnat contractul, primarul Tudor Nădrag susţine că în această iarnă va putea fi iniţiată licitaţia publică pentru executarea lucrărilor. „În această iarnă dorim să ne ocupăm de achiziţia publică, să rezolvăm eventualele contestaţii, specifice nouă, românilor, pentru ca în primăvară să începem lucrarea”, a explicat şeful autorităţii locale.
Proiectul se realizează pe Axa 2 POR. Este vorba de o lucrare complexă, care prevede amenajarea a două straturi de asfalt, montarea de borduri şi trotuare, dar şi realizarea de aliniamente stradale cu arbuşti şi trandafiri.
Lucrările la cele trei drumuri de exploatare agricolă se vor finaliza în curând, a mai anunţat primarul oraşului Hârşova, Tudor Nădrag. Traseele de exploatare sunt următoarele: DN2A - Apele termale, DN2A - Vadu Oii şi DN2A - DC 68 Hârşova - Ciobanu. Acestea vor deservi o suprafaţă agricolă de 1.200 de hectare şi au o lungime de 7,5 kilometri. „Sunt 7,5 kilometri de drum în zona de câmp, dar şi spre localităţi care ne-au interesat - satul Vadu Oii şi zona apelor termale”, a explicat edilul. Precizăm că zona apelor termale este frecventată vară de turişti pasionaţi de pescuit şi încântaţi de proprietăţile curative ale acestor ape, considerate mai bune decât cele de la Herculane şi de la Felix.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii