Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tot judeţul se pune în mişcare Ziua Sportului la Mihail Kogălniceanu

ro

01 Aug, 2013 00:00 2773 Marime text
Tineretul liberal de la Mihail Kogălniceanu a iniţiat în acest an evenimentul Ziua Sportului, care îşi propune să promoveze sănătatea prin mişcare. Manifestarea va avea loc în data de 3 august şi va începe cu un marş al sănătăţii, la care vor fi prezente persoane din întreg judeţul, înscrise în diferite competiţii sportive, şi la care sunt aşteptaţi să se alăture în special tinerii din localitate. „Îi invităm pe toţi, cu biciclete, role, skate-uri sau pe jos.

Marşul se adresează tuturor categoriilor de vârstă”, au precizat Andreea Ivan şi Raluca Boghiu, fetele de la Tineretul Liberal din Mihail Kogălniceanu implicate în organizarea primei ediţii a Zilei Sportului.
Marşul va începe la ora 9.30, iar după încheierea lui, în parcul din centrul localităţii se vor desfăşura concomitent concursuri de tenis de picior, skandenberg şi table. Nu va lipsi nici sportul minţii, şahul. Odată cu finalizarea acestor concursuri, activităţile se vor muta pe stadion, unde vor avea loc competiţii de fotbal. Prima ediţie a Zilei Sportului numără 220 de participanţi, dintre care 120 din Mihail Kogălniceanu şi 120 din următoarele 12 localităţi: Constanţa, Hârşova, Medgidia, Năvodari, Fântânele, Corbu, Ovidiu, Băneasa, Cernavodă, Nicolae Bălcescu, Mangalia şi Techirghiol.

„Este prima ediţie a acestui eveniment şi vrem ca Ziua Sportului să devină o tradiţie la Mihail Kogălniceanu”, ne-au împărtăşit cele două tinere, Raluca şi Andreea.
Din conducerea Filialei Constanţa a Tineretului Naţional Liberal, la eveniment vor participa preşedintele Organizaţiei de Tineret a PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, Ionel Dia şi Bogdan Bola. Se alătură competiţiilor şi seniorii. Dintre aceştia, şi-a anunţat deja prezenţa deputatul Mihai Lupu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii