Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul CJC a demarat achiziţiile Reabilitări şi modernizări în Ciocârlia de Sus, Nistoreşti şi Negureni

ro

18 Feb, 2011 01:57 2683 Marime text
licitatii_domeniu_dppj.jpgSC Domeniul Public şi Privat Judeţean (DPPJ) SRL Constanţa, subordonat Consiliului Judeţean Constanţa, a demarat o serie de proceduri de achiziţie pentru realizarea unor investiţii în comunităţile locale din mediul rural.

Conform algoritmului deja cunoscut, CJC preia în administrare o serie de imobile ale comunităţilor locale, în special cele rurale, le transmite în gestiunea SRL-ului, acesta le reabilitează, după care sunt predate înapoi autorităţilor locale.

SC DPPJ SRL Constanţa a demarat recent trei proceduri de achiziţie pentru astfel de investiţii. Una dintre acestea se referă la reabilitarea şi modernizarea grădiniţei Ciocârlia de Sus, din comuna Ciocârlia. Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a lucrărilor propuse a fi efectuate este de 700.000 de lei fără TVA. Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 23 februarie, începând cu ora 13.00, la sediul SC DDPJ SRL din aleea Magnoliei nr. 2. Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia preţul va conta 60%, iar durata de execuţie a lucrărilor şi perioada de garanţie acordată 20% fiecare.

SC DPPJ SRL a demarat procedura de achiziţie şi pentru reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural din localitatea Nistoreşti, comuna Pantelimon. Valoarea estimată a investiţiei este, potrivit invitaţiei de participare publicate în SEAP, de 700.000 de lei fără TVA. Deschiderea ofertelor este programată la aceeaşi dată, începând cu ora 15.00. Criteriul de atribuire este, de asemenea, oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

SRL-ul CJC se va ocupa şi de reabilitarea şi modernizarea grădiniţei din Negureni, oraşul Băneasa. Valoarea estimată a acestei investiţii este de 900.000 de lei fără TVA. Deschiderea ofertelor pentru această procedură este programată să aibă loc pe 28 februarie, începând cu ora 9.00, la sediul SC DPPJ SRL. Criteriul de atribuire este acelaşi ca şi în cazul celorlalte licitaţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii