Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miliarde de la primarul Hristu, pentru o nouã faţã a comunei Cogealac

ro

19 Aug, 2011 00:33 3215 Marime text
Cogealac_Cogealac_primaria.jpgPentru amenajarea drumurilor, podeţelor, a trotuarelor şi a spaţiilor verzi din comunã, Primãria din Cogealac scoate din buzunar nici mai mult, nici mai puţin decât 13 milioane de lei noi¸ ceea ce înseamnã 130 de miliarde de lei vechi. O sumã imensã, mai ales în aceastã perioadã, când bugetele autoritãţilor locale sunt şi aşa strâmtorate.

Licitaţia pentru acest contract imens va avea loc la finele acestei luni, pe 29 august, ofertele agenţilor economici putând fi depuse pânã în dimineaţa deschiderii ofertelor. Suma totalã a investiţiei provine de la bugetul local. Ofertanţii trebuie sã dovedeascã faptul cã au o cifrã de afaceri de minimum 1.000.000 lei şi sã facã dovada cã au realizat zece lucrãri similare în ultimii cinci ani, dintre care cel puţin un contract trebuie sã fie de 1.000.000 lei. Durata contractului este de 24 luni de la data ordinului de începere al lucrãrilor, dintre care 12 luni sunt aferente perioadei de execuţie şi proiectare a lucrãrilor, iar alte 12 luni aferente perioadei de garanţie a lucrãrilor, adicã pânã la încheierea procesului verbal de recepţie finalã. Garanţia de bunã execuţie pe care ofertanţii o vor achita este 10% din valoarea totalã a lucrãrii.

Aşa cum se aratã ataşat documentaţiei de atribuire, proiectantul general al lucrãrii este SC Blizzard Design SRL, firmã care, spre exemplu, a achiziţionat de la Primãria Constanţa serviciul de proiectare în faza Studiu de Fezabilitate aferent obiectivului de investiţii Riviera Tomis între staţiunea Mamaia şi Portul Tomis Constanţa, în luna martie a anului trecut, pentru o sumã care depãşeşte un milion de lei, mai exact 1.170.000 de lei, fãrã TVA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii