Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Poarta Albă se vor face piste pentru biciclişti

ro

20 Jan, 2012 02:39 1603 Marime text
Poarta_Alba_Vasile_Delicoti.jpgVeste bună pentru biciclişti. Pentru amenajarea unor piste adresate lor, autoritatea locală investeşte 1.500.000 de lei - bani de la Administrarea Fondului de Mediu, susţine primarul Vasile Delicoti

Cu bani de la Administrarea Fondului de Mediu, Primăria Poarta Albă va construi piste pentru biciclişti în localitate. „Trebuie să duc proiectul tehnic la verificare în două săptămâni, apoi să fac contractul de finanţare şi să organizez licitaţia pentru a începe construcţia", a precizat Vasile Delicoti, primarul localităţii Poarta Albă. Valoarea investiţiei este de 1.500.000 de lei, potrivit şefului autorităţii locale. Tot prin Administrarea Fondului de Mediu, autoritatea locală lucrează la un proiect de împăduriri structurat pe o perioadă de 5 ani, în valoare de 3 milioane de lei.
Şi pentru reţeaua de canalizare sunt aşteptate 8.600.000 de lei, din care 800.000 de lei vor fi asiguraţi de autoritatea locală prin cofinanţare. Finanţarea a fost deja aprobată, a precizat edilul, care a mărturisit că a mai rămas să ducă proiectul tehnic la verificare şi să semneze contractul cu AFM.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii