Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNI a finalizat 13 sali de sport

ro

08 May, 2009 01:38 6415 Marime text
sala_de_sport_05.jpgCompania Naţională de Investiţii a finalizat luna trecută, în cadrul Programului „Construcţii săli de sport", un total de 13 săli de sport în zece judeţe. Autorităţile spun despre noile obiective că garantează accesul la facilităţi moderne de practicare a sporturilor, în acord cu principiile, normele şi standardele europene.
Din cele 13 săli de sport recepţionate în luna aprilie, opt săli de sport de tip 1 (săli de sport şcolare cu nivel de practică competiţională locală, cu teren de handbal şi 150 de locuri în gradene) au fost construite în judeţele Arad (două săli), Olt (o sală), Buzău ( o sală), Constanţa (o sală), Mureş (o sală), Hunedoara (o sală), Vâlcea (o sală). Patru săli de sport sunt de tip 2 (săli de educaţie fizică) şi au fost construite în judeţele Timiş (o  sală), Arad (două săli) şi Gorj (o sală). De asemenea, o sală de sport neterminată a fost preluată de companie pentru finalizare, în judeţul Harghita. 
Reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii spun că, în anul 2009, se vor finaliza 111 săli de sport aflate în execuţie şi că vor iniţia procedurile de atribuire a contractelor de lucrări pentru alte obiective noi de investiţii, în limita fondurilor alocate cu această destinaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii