Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută soluţii pentru construirea unui teren de fotbal Infrastructura drumurilor, prioritatea zero la Topraisar în acest mandat (galerie foto)

ro

07 Jul, 2016 00:00 3005 Marime text

 
Aleşii locali din comuna Topraisar fac eforturi susţinute pentru ca toate lucrările importante să fie finalizate cu succes, iar comunitatea să se bucure de toate utilităţile şi avantajele unui trai modern. La capitolul infrastructură rutieră intravilană reabilitată, comunitatea se poate lăuda că stă cu mult mai bine decât alte localităţi din judeţ. Străzile au fost pietruite integral şi asfaltate cu fonduri de la bugetul local.
 

„Pentru noul mandat, avem un proiect foarte important. Vrem să facem o analiză a tuturor drumurilor din comună. Să vedem unde este nevoie urgentă de intervenţie, să vedem ce drumuri trebuie reabilitate, ce drumuri trebuie asfaltate, ce drumuri pietruite trebuie reabilitate sau chiar modernizate. Aceasta este prioritatea zero, pentru care trebuie să găsim resurse în următorii patru ani“, a declarat primarul Stelian Gheorghe.

 
Un proiect important, care se află în faza studiului de fezabilitate, are ca obiectiv asfaltarea a şase kilometri de străzi din toată comuna. De-a lungul timpului, la Topraisar au fost executate mai multe lucrări menite a veni în sprijinul comunităţii, însă investiţiile nu se opresc aici. Toată atenţia autorităţilor se centrează pe reabilitarea de drumuri, investiţii ce urmează a fi realizate din fonduri comunitare. În prezent, se mai lucrează la reabilitarea a nouă kilometri de drumuri, proiect realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, după cum spun reprezentanţii Primăriei Topraisar.
 
Un alt proiect aflat în vizorul aleşilor locali este accesarea de fonduri europene pentru construirea unei săli de sport. Până acum, localitatea nu a beneficiat de o sală de sport ultramodernă, astfel că administraţia analizează posibilităţile de accesare a fondurilor europene în acest sens.
 
„Pe lângă proiectele de infrastructură a drumurilor, căutăm soluţii şi pentru realizarea unui stadion de fotbal. Acesta va fi construit lângă parcul recent amenajat în localitate. Este o investiţie necesară, pentru că nu avem în prezent un stadion al nostru, deşi avem băieţi talentaţi la fotbal“, a conchis primarul comunei Topraisar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii