Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părintele Ghelasie îndeamnă la rugăciune Mănăstirea „Sfântul Ioan Rusul“, unde chemarea Domnului se aude din tăcerea pietrelor (galerie foto)

ro

04 Feb, 2016 00:00 25208 Marime text
parintele ghelasie indeamna la rugaciune manastirea sfantul ioan rusul unde chemarea domnului se aude
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Teodora 02 Jan, 2018 18:39 Sa i dea Dumnezeu sănătate și spor duhovnicesc să ducă la bun sfârșit ascultarea ce i a fost încredințată. Doamne ajuta!
  • Ion 24 Sep, 2017 11:07 Didi, nerușinat, Dumnezeu să te ierte!
  • Diana 10 Mar, 2016 12:29 Ma bucura mult aparitia acestui articol. E lesne de inteles, pentru cei de buna credinta, nevoia unui astfel de demers duhovnicesc cu precadere in aceste vremuri tulburi cand atat legislatia multor tari permite casatoria intre persoane de acelasi sex iar in altele, printre care si Romania aceasta problema este in dezbatere. In aprilie 2015 Malta a aprobat cea mai "moderna" legislatie in domeniu din Europa prin care " garanteaza dreptul persoanelor de a-si declara genul cu sau fara interventie chirurgicala sau terapie hormonala, aceasta alegere fiind un gest intim al persoanelor" Legea garanteaza obtinerea documentelor oficiale pentru schimbarea sexului printr-o simpla cerere! In ce priveste copiii " standardul suprem" european localizat de curand in Malta permite schimbarea genului si a numelui indiferent de varsta pe baza unei cereri a parintilor sau a tutorelui. Bineinteles aceasta schimbare nu se face ca sa ramana celib, legea permitandu-i sa se casatoreasca,sa aiba toate drepturile unui om normal. Deci, in atare conditii schimbarea in constitutia noastra a termenului soti cu cei de barbat si femeie e viabila doar in conditiile in care aceasta presupune confirmarea genului prin certificatul eliberat de medic la nastere (e trist de tot ce traim cand vedem tendintele de afara la care parca tot mai grabnic aderam). Dovada in acest sens e Legea privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup adoptata in 10 februarie 2016 de Senatul Romaniei. Cititi si vedeti... Legea amintita mai sus este ANTICRESTINA, ANTIHRISTICA, deosrece legalizeaza si promoveaza teoria genului, adica pacatul, distrugand astfel familia, scoala si Biserica, preotii fiind situati in afara legii caci nu vor putea accepta sa scoata homosexualitatea de pe lista pacatelor, nici sa cunune homosexualii, scopul ei fiind asa cum spunea presedintele conferintei Episcopale Poloneze, arhiepiescopul Stanislaw Gadecki" pulverizarea societatii, astfel incat omul da ramana singur si astfel sa fie mult mai usor de manipulat". Conchid acest comentariu cu nadejdea ca ceea ce Parintele Ghelasie isi doreste sa intreprinda in acest asezamant sa fie sub ocrotirea Maicii Domnului, cu mijlocirea Cuv.Matrona, a sfantului Ioan Rusul, a Sfintilor Romani si a tuturor Sfintilor spre folosul duhovnicesc al tuturor celor ce ajung pe aceste meleaguri si in special al celor tineri, dornici de a-si intemeia familii crestine. "Nu e usor sa fii roman. Trebuie sa intrunesti toate calitat
  • Dana 06 Feb, 2016 00:13 Nu va mai ajunge...distrugeti pe unde calcati..Incepeti cu o cosmelie mica si apoi hop si hotelul. Daca era credinta nu va mai faceati atat reclama si va multumeati cu o chilie . Rusine!!!
  • Didi 04 Feb, 2016 22:13 As vrea doar sa stiu cine a dat aprobare pentru constructia manastirii. Si de ce? Al cui era pamantul ala ? De ce s-a ales fix o cariera?? A orbit toata lumea din tara aia ??????