Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Nicolae le-a adus daruri copiilor Moş Crăciun se pregăteşte pentru familiile nevoiaşe din Nicolae Bălcescu

ro

11 Dec, 2014 00:00 1587 Marime text
Mai sunt două săptămâni până la Crăciun, iar administraţia publică locală din Nicolae Bălcescu, în frunte cu primarul Viorel Bălan, ca de fiecare dată, se implică astfel încât atât copiii, cât şi familiile nevoiaşe să se poată bucura de această perioadă frumoasă din an. Localitatea este deja îmbrăcată în straie de sărbătoare, lipseşte doar zăpada pentru ca povestea de iarnă să fie una completă. Potrivit gospodarului-şef Viorel Bălan, în perioada următoare va începe distribuirea unor pachete cu daruri pentru familiile nevoiaşe. „Elevii au primit deja cadourile din partea lui moş Nicolae, iar de săptămâna aceasta, până la Crăciun, vom distribui daruri şi pensionarilor, dar şi celorlalte familii nevoiaşe din localitate“, a afirmat primarul Viorel Bălan.

Potrivit şefului autorităţii publice locale, peste 800 de copii au primit cadouri din partea moşului. Aproximativ 1.500 de familii nevoiaşe au primit sau urmează să primească un mic dar de sărbători, care să le facă sărbătoarea Crăciunului mai frumoasă şi mai îmbelşugată. „Am alocat pentru aceste daruri aproximativ 50.000 de lei. E un lucru firesc, omenesc, pe care trebuie să îl facem, oamenii trebuie să ştie că suntem alături de ei, ca de fiecare dată, şi la bine, şi la rău“, a adăugat primarul.

De asemenea, un alt „cadou“ pentru toţi oamenii din localitate, aflat pe ordinea de zi a investiţiilor din comună, este cel al asfaltărilor. „Ne străduim să terminăm cât mai curând de asfaltat strada Mihai Eminescu, ce face accesul către grădiniţă, pe lângă Primărie. Dar vremea s-a înrăutăţit şi am fost nevoiţi să ne oprim din lucru, căci nu ne permitem să ne batem joc de materiale şi să facem o treabă de mântuială“, a precizat primarul Viorel Bălan. „De asemenea, am fost nevoiţi să ne oprim momentan şi cu lucrările la biserică şi la centrul social, dar sperăm că le vom relua în câteva săptămâni, dacă vremea ne va permite şi mai ales dacă vom avea bani suficienţi“, a completat primarul Viorel Bălan. În altă ordine de idei, primarul a adăugat că este mândru de reabilitarea canalului de decolmatare, proiect finalizat cu succes. „Pot să spun că arată mai bine decât mi-am imaginat. Canalul arată foarte bine, iar priveliştea este completată de felinarele care se aprind noaptea. Acum, cu ghirlandele luminoase de sărbători, imaginea este una chiar foarte frumoasă. Canalul porneşte din faţa sediului Primăriei, ajungând până dincolo de construcţia Căminului Cultural, făcând parte din parcul central al localităţii“, a explicat primarul comunei Nicolae Bălcescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii