Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările la sediul Primăriei, în plină derulare Construcţia căminului cultural de la Ştefan cel Mare va începe în curând

ro

09 Jul, 2015 00:00 1637 Marime text
Una dintre priorităţile administraţiei publice locale de la Saligny este, în prezent, extinderea sediului Primăriei, lucrare aflată în plină desfăşurare. La fel ca în cazul comunei Nicolae Bălcescu, care a trecut prin aceleaşi transformări în urmă cu aproximativ doi ani, şi sediul Primăriei Saligny are nevoie de un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea şedinţelor de consiliu. „În clădirea Primăriei nu există suficient spaţiu pentru şedinţele de consiliu. Avem doar trei încăperi în imobilul construit acum 50 de ani. Lucrările pentru extinderea sediului Primăriei sunt în derulare, clădirea va fi extinsă cu încă patru săli şi cu grupuri sanitare. Se lucrează intens şi sperăm ca la anul construcţia să fie gata“, a declarat primarul comunei Saligny, Ion Beiu.
 
Lucrările autorităţilor publice locale nu se opresc însă aici. „Am aşteptat o mână de ajutor pentru construcţia unui cămin cultural la Ştefan cel Mare, dar, cum nu am primit, ne-am văzut nevoiţi să facem singuri acest proiect de amploare pentru comuna noastră. Obiectivul este unul extrem de necesar pentru comunitatea de aici“, a explicat primarul comunei Saligny, Ion Beiu. Nu mai puţin de trei ofertanţi se bat pentru acest obiectiv: Luca Prest SRL, din Cluj-Napoca, Nimada SRL, din Constanţa, şi Gamaro Construct SRL, tot din Constanţa.
 
Aceste investiţii în clădirile importante pentru comunitate vin după ce, anul trecut, Primăria Saligny a investit şi în reabilitarea clădirii Şcolii Generale din Saligny. În vara anului trecut, au fost demarate lucrările, iar copiii au început deja să studieze în clase noi, după reconsolidarea imobilului. I-a fost înlocuit acoperişul, interiorul a fost văruit, iar tâmplăria, pardoseala şi mobilierul au fost schimbate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii