Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:33 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme vor contractul oferit de CJC pentru reabilitarea DJ 223, tronsonul Cernavodă - Rasova - Aliman - Ion Corvin

ro

22 Sep, 2016 00:00 3516 Marime text
Conducerea CJC a anunţat şi acum aşteaptă clarificarea situaţiei pentru demararea unor lucrări de infrastructură rutieră. Cinci societăţi comerciale au depus oferte şi acum se aşteaptă desemnarea firmei care va elabora studiul de fezabilitate pentru proiectul „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 223 tronsonul Cernavodă - Rasova - Aliman - Ion Corvin“.
 
În ediţia precedentă a suplimentului ZIUA în judeţ, vă ofeream informaţii despre ceea ce prevede acest proiect şi faptul că cinci agenţi economici speră să pună mâna pe acest contract.

Citeşte şi

DJ 223 - tronsonul Cernavodă - Rasova - Aliman - Ion Corvin va fi modernizat şi reabilitat

Cine administrează firmele „aspirante“ la contract 

Între timp, am aflat şi care sunt firmele interesate să preia contractul: SC Euroton SRL, SC F.I.P. Consulting SRL, SC High Construct Project SRL, SC Project Ank Util SRL şi SC Rutier Conex XXI SRL.
 
Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, SC Euroton SRL a fost înfiinţată în anul 1994, are sediul social declarat în municipiul Constanţa şi un capital social subscris de 10.500 de lei, integral vărsat. Firma are doi asociaţi: Corneliu Tudose, care deţine şi calitatea de administrator, născut pe 3 februarie 1951, în localitatea Asău (judeţul Bacău), cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 52%, şi Maria Tudose, născută pe 18 iulie 1954, în localitatea Dumbrava Roşie (judeţul Neamţ), cu o cotă de 48%. Activitatea principală a SC Euroton SRL se axează pe „activități de arhitectură“.
 
Conform aceleiaşi surse, SC F.I.P. Consulting SRL a fost înfiinţată în anul 2006, are sediul social declarat în municipiul Oneşti (judeţul Bacău) şi un capital social subscris şi integral vărsat de 530 de lei. Firma are tot doi asociaţi: Mirabela Elena Andronic, născută pe 13 decembrie 1982, la Călăraşi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de numai 9,43%, şi Victor Radu Andronic, născut pe 27 iulie 1982, în municipiul Iaşi, care are o cotă de participare de 90,57% şi deţine inclusiv calitatea de administrator. „Preocuparea“ principală a SC F.I.P. Consulting SRL vizează „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
SC High Construct Project SRL a apărut în peisaj în anul 2010, are sediul social declarat în municipiul Constanţa şi un capital social subscris şi vărsat integral de 200 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Tudorel Marius Constantin, născut pe 15 mai 1987, în Constanţa. Principalul domeniu de activitate al SC High Construct Project SRL se axează pe „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Trei ani mai târziu (2013) era înfiinţată SC Project Ank Util SRL, cu sediul social în oraşul Cernavodă (judeţul Constanţa) şi cu un capital social subscris şi integral vărsat de 200 de lei. Firma este administrată de asociatul unic Anca Măciucă, născută în data de 20 august 1987, în localitatea Cernavodă. Ca şi în cazul precedent, principala activitate derulată de SC Project Ank Util SRL vizează „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Ultimul agent economic înscris în cursa pentru obţinerea contractului cu CJC este SC Rutier Conex XXI SRL. Firma a fost înfiinţată în anul 1998, are sediul social declarat în municipiul Bacău şi un capital social subscris de 1.000 de lei. Societatea are doi asociaţi: Dana C. (Ștefanache) Pădurariu, născută pe 4 august 1966, în Iaşi, cu o cotă de participare de 50%, şi Iulian N. Mâţă, născut în data de 21 august 1967, ce deţine tot 50 de părţi sociale, dar şi calitatea de administrator. Ca şi în cazul ultimelor două firme menţionate, domeniul de activitate „acreditat“ al SC Rutier Conex XXI SRL vizează „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii