Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun a venit la Mihăiţă şi la Bogdan

ro

22 Dec, 2010 01:44 3577 Marime text
DSC_8611.jpgAproximativ 25 de copilaşi s-au adunat, împreună cu mămicile şi tăticii lor, luni seară, la Kids Arena, în Doraly Mall, pentru a face un gest frumos înainte se Crăciun pentru prietenii lor Mihăiţă şi Bogdan.

DSC_8698.jpgCei doi băieţei suferă de boli grave şi au nevoie de sprijin material pentru a înfrunta durerea, cu ajutorul tratamentelor prescrise de medici. Aşa că, un grup de mămici a pus la cale întâlnirea, pentru a mai aduce un strop de lumină în casele lui Mihăiţă şi a lui Bogdan, cu ocazia Crăciunului.

mihaita.jpgPărinţii celor doi copii şi-au găsit susţinere morală şi materială în rândul altor părinţi. De altfel, aceasta nu este prima acţiune de strângere de fonduri şi, cu siguranţă, nu va fi cea din urmă. „Suntem conştiente că semenii noştri au nevoie de sprijin.

bogdan.jpgCel mai bine înţelegem problemele cu care se confruntă oameni care au aceleaşi preocupări ca şi noi. Regretăm faptul că solidaritatea este atât de volatilă, mai cu seamă în perioadele de constrângeri economice. Nu ne-am constituit într-o societate umanitară, dar demonstrăm continuu, de trei ani, că putem produce sau susţine schimbările în bine, că suntem coerente în acţiunile pe care le organizăm pentru copii. Şi mai demonstrăm ceva foarte important: poţi face voluntariat în mod mai mult sau mai puţin superficial ori serios, te poate interesa cauza unei organizaţii sau a alteia fără să te ataşezi de aceasta în mod deosebit. Ori, pentru o cauză în care noi credem şi care este foarte aproape de cea mai intimă fibră a noastră ca părinţi dedicaţi este suficient să ni se solicite sprijinul şi îl vom oferi necondiţionat", a declarat grupul de mămici care a pus la cale evenimentul. Copilaşii s-au distrat şi, bineînţeles, pentru că au fost cuminţi, a venit şi Moş Crăciun, care le-a adus daruri.

Dacă doriţi să-i ajutaţi pe Mihăiţă şi pe Bogdan o puteţi face în conturile de mai jos:

pentru Mihăiţă (titular Mihaela Oprea)

BRD - Sucursala Eliberării Constanţa, cont în euro: RO21BRDE140SV61227741400, cont în lei: RO25BRDE140SV61227661400, cod SWIFT: BRDE ROBU;

pentru Bogdan (titular Gabriela Guzu)

Banca Transilvania Sucursala Far Constanţa, cont în lei: RO90BTRL01401201J86637XX, cont în euro: RO65BTRL01404201J86637XX, cod SWIFT: BTRLRO22CTA. Informaţii detaliate despre diagnosticele şi evoluţia celor doi copii puteţi găsi accesând următoarele adrese:

Bogdan: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150853

Mihăiţă: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149591

Tot aici se poate urmări evoluţia celor doi copii, se pot afla detalii cu privire la afecţiunile pe care aceştia luptă să le învingă, precum şi informaţiile necesare pentru a susţine cauza lor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii