Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Șeful Eximbank-Traian Halalai este audiat la DNA

ro

19 Nov, 2015 11:36 3198 Marime text
 
Traian Halalai, preşedintele consiliului de administraţie şi preşedintele executiv al băncii de stat Eximbank este audiat la această oră la DNA, potrivit știripesurse.ro.
 
Surse politice susțin că șeful Eximbank e un apropiat al lui Victor Ponta și era considerat una din „pușculițele lui Ponta”.
 
revenim
 
___
 
 
Cei de la National au dezvăluit în vara anului trecut că DNA  a declansat o ampla ancheta privind traficul urias de influenta prin care au avut loc numirile la conducerea EximBank. Iar Traian Sorin Halalai este suspectat ca si-ar fi putut plati postul din fruntea prestigioasei banci de stat, la celalalt „cap al firului” suspectul de serviciu fiind nimeni altul decat seful Cancelariei premierului, Vlad Stoica.
 
Cert este ca in perioada in care a fost numit in urma interventiilor facute de la Palatul Victoria, Traian Sorin Halalai, un bancher obscur, cu trecutul profesional patat de amenzile primite de la CNVM, a imprumutat mari sume de bani cash. Dar, dupa cum reiese din contractele intrate in posesia noastra, nu de la camatari sau rude, ci de la doi cetateni greci. A caror identitate, odata dezvaluita prin publicarea contractelor de imprumut, va soca lumea bancara de la noi si nu numai.



Integral pe stiripesurse.ro
Sursa text + foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii