Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Preşedintele Klaus Iohannis, mutări-surpriză

ro

02 Jan, 2015 18:55 3082 Marime text
 
Președintele României, Klaus Iohannis, ar putea genera câteva teme majore de dezbatere în următoarea perioadă. Informațiile oficiale și neoficiale arată o agendă generoasă pentru noul Președinte, scriu jurnaliştii de la stiripesurse.ro.
 
In luna februarie este asteptata piesa de rezistenta: surse politice vorbesc de o intalnire cu Angela Merkel, in cadrul unei vizite oficiale pe care Iohannis o va face la Berlin.
 
Spre finalul acestei luni, Klaus Iohannis va merge în Republica Moldova. Va fi prima vizita oficiala in afara Romaniei pe care o va face Președintele. Vizita cu caracter simbolic va avea loc in 22-23 ianuarie 2015 si este asteptata o pozitie ferma a acestuia cu privire la relatia Romaniei cu Moldova si ideea de unire cu 'fratii de peste Prut'.
 
Surse politice spun ca Iohannis ar fi luat decizia chemarii, tot in aceasta luna, a tuturor parlamentarilor, la Cotroceni, intr-un gest simbolic de unitate si impacare. O receptie ar urma sa fie organizata imediat dupa vizita in Moldova, pe 24 ianuarie, de Mica Unire, la care vor fi invitati toti senatorii si deputatii. Citiţi articolul inegral pe STIRIPESURSE.RO

S
ursa: STIRIPESURSE.RO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii