Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Iohannis va numi un vicepreședinte PSD ca șef al ANCOM

ro

01 Oct, 2015 20:39 2395 Marime text
 
Guvernul a transmis în urma cu câteva săptămâni către Administrația Prezidențială nominalizarea lui Alexandru Petrescu, actualul director al Poștei Române, pentru șefia ANCOM, iar președintele Klaus Iohannis va aproba, cel mai probabil, această numire, au declarat pentru Hotnews.ro surse din cadrul Administrației Prezidențiale, potrivit știripesurse.ro
 
Mandatul actualului șef al ANCOM, Cătălin Marinescu, a expirat deja în primăvară.
 
Cătălin Marinescu fusese numit în funcție în aprilie 2009.
 
Alexandru Petrescu, care ocupă acum funcția de director general al Poștei Române, a fost anterior timp de doi ani director executiv al Poștei Române, fiind și președinte al Comisiei de Privatizare. Petrescu este licențiat în economie la University of Wales, fiind specializat în Business Administration. La Londra a deținut mai multe poziții de conducere în sistemul financiar-bancar din Regatul Unit. Are o experiență în management de peste 13 ani. Are dubla cetățenie, română și britanică. Petrescu este și vicepreședinte PSD Diaspora.
 
content-image
Alături de Victor Ponta și Dan Șova (primul din stânga)


Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este arbitrul pietei telecom, una dintre cele mai mari piețe din România, cu o cifră de afaceri estimată la peste 14 miliarde de lei. Deciziile ANCOM sunt esențiale pentru jucătorii din piață, așa că miza conducerii instituției este majoră.





Integral pe stiripesurse.ro
Sursa text + foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii