Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Dragnea, despre noua situație a lui Ponta

ro

26 Oct, 2015 16:44 2286 Marime text
 
 În sediul central al partidului, toate pozele cu premierul Victor Ponta au fost înlocuite cu cele ale noului şef, potrivit ste-ului stiripesurse.ro. Cu toate acestea, Dragnea susţine că nu ştia nimic despre modificările făcute de colegii săi şi a anunţat că va cere să se pună la loc pozele cu şeful Executivului.

Citește și: Dragnea l-a dat jos pe Ponta de pe pereții din sediul central PSD

“Nu pot sa cred că nu mai sunt! Cum? Nici n-am văzut! O să cer să le pună la loc. Vorbesc foarte sincer! O să cer să le pună!”, a spus șeful PSD, citat de jurnaliştii de la stiripesurse.ro.
Liviu Dragnea s-a declarat mirat după ce pozele cu fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta, au fost scoase din centrul central al partidului. Dragnea a promis că va remedia aceasta situaţie şi că, pe pereţii clădirii din Kisselef, se vor găsi imagini şi cu alţi foşti lideri ai partidui. Cu o excepţie însă - Mircea Geoană.
 “E prima oară când am coborât aici după Biroul Permanent. Nu am văzut. Să le pună la loc pentru că e vorba despre istoria partidului. Osă îl punem şi pe Iliescu şi pe Oliviu Gherman. Mircea Geoană nu mai e membru PSD”, a conchis Dragnea, citat de stiripesurse.ro
 
Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: radioconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii