Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasaport catre delir. Apocalipsa in viziune romaneasca

ro

31 Jan, 2009 14:41 3644 Marime text
pasaport catre delir apocalipsa in viziune romaneasca 249133
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • unul dintre prosti 09 Mar, 2009 17:04 Daca tot omul l-ar primi in inima si-n suflet pe Dumnezeu, nu ar mai fi nevoie de microcipuri, de politie si chiar de guverne supradimensionate, pentru ca nu ar mai fi crime, inselatorii, escrocherii, hotii, prostitutie, avaritie, sclavagism s.a.m.d. Ar fi o armonie perfecta... Daca din munca mea, platesc pentru un serviciu, serviciul acesta am pretentia fa fie asa cum il doresc eu, NU asa cum ar vrea cel care il presteaza, adica daca platesc un politist pentru paza si ordine ( asa cum o vad eu NU asa cum imi este impusa )sa-si faca treaba. Nu sa ma INCHIDA pe mine ca sa "ma fereasca" de nelegiuire si nelegiuiti, NU sa-mi planteze in corp, mie, cel care-l platesc, sisteme de control, EU NU VREAU SA FIU CONTROLAT...Daca DUMNEZEU mi-a dat o "haina" pentru suflet, este HAINA mea si a Lui Dumnezeu. NU accept sa vina un prestator sa-mi puna PETICE la haina mea, daca ea este buna (si chiar de ar fi stricata). Numai daca eu imi doresc, poate sa ma "peticeasca". Unde ati vazut un croitor mergand pe strada, cu ac si ata in mana, cu ochii pe hainele trecatorilor si Hop unde vede o hiba repede sa peticeasca. Persoana care a scris acest articolas este o sugativa, o lipitoare, un trandav, un taune, un liliac (un vampir). Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu in imparatia sa. Ma rog pentru tine Ratacitule, sa Te lumineze Bunul Dumnezeu si sa te intorci si sa fi viu. Amin.
  • iulian badiu 24 Feb, 2009 00:59 omu care a scris u e prost dar e prins intr-o platforma de gandire care il anihileaza. Nu vede ca se pune la cale pe termen lung o desfiintare a libertatii. Noi care am trecut prin comunism stim ca "indosarierea" serveste altor scopuri decat binelui nostru public
  • anonim 02 Feb, 2009 11:11 Cine a scris acest articol este un om RATACIT! Nu are habar de Sf Scriptura si de Puterea Lui Dumnezeu. "Delir mistic" este, de fapt, credinta adevarata in cele sfinte!
  • gigel 01 Feb, 2009 12:28 in cate tari din lume este promovat acest buletin biometric, in cate tari din lumea crestina este pusa in practica aceasta metoda?
  • emigrstul 01 Feb, 2009 09:40 Fiecare se foloseste de libertatea de expresie cum crede dar institutiile si reprezentantii lor au obligatia sa prezinte punctul de vedere oficial in conformitate cu legislatia interna sau cea la care este parte Romania.Suna cam sec dar cred ca e corect.