Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia dispută returul cu Tent Obrenovac, din sferturile Challenge Cup

ro

03 Feb, 2022 00:00 1449 Marime text

 
  • În prima manșă, formația din Serbia s-a impus cu 3-1 (25-21, 25-22, 23-25, 25-18).
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia susține joi, 3 februarie, meciul retur din sferturile de finală ale întrecerii europene intercluburi Challenge Cup, întâlnind în deplasare formația Tent Obrenovac, din Serbia.
 
Partida se va juca de la 20.00 ora României (o oră mai puțin în Serbia). În tur, la Medgidia, Tent Obrenovac s-a impus cu 3-1 (25-21, 25-22, 23-25, 25-18). „Medgidia are nevoie acum de un meci impecabil pentru a accede în semifinale. Fetele noatre se află la prima participare din istoria clubului în cupele europene și au avut o prestație foarte bună, singurul meci pierdut până acum, înregistrându-l săptămâna trecută, în cea de-a treia competiție continentală intercluburi. Hai hai, Medgidia! Go, go girls!“, este mesajul CS Medgidia.
 
„Echipa noastră s-a luptat de la egal la egal cu adversara sa, arătând că își dorește nespus de mult victoria. După două seturi pierdute cu greu, Medgidia a renăscut și a reușit să-și adjudece al treilea act, cu multe faze demne de o competiție europeană. Meciul a fost dus în setul 4 și fetele lui Florin Voinea și Radu Began au simțit că e momentul lor. Susținute de un public minunat, fetele au crezut în șansa lor, însă la fel ca și în primele două seturi, finalurile nu au fost de partea lor. S-a terminat 3-1 pentru Tent Obrenovac, iar acum Medgidia așteaptă, cu multă speranță, pe 3 februarie returul din deplasare“, s-a arătat pe pagina de Facebook a clubului din Medgidia, după partida din tur.
 
CS Medgidia a ajuns în sferturile Challenge Cup după ce a eliminat formația croastă Kastela, în 16-imi, și Hapoel Kfar Saba (din Israel), în optimi, în ambele situații echipa din județul Constanța trecând de adversare cu câte două victorii.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Volei
CS Medgidia, înfrângere în turul sferturilor din Challenge Cup, cu Tent Obrenovac (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii