Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Victorie de senzație!“ Phoenix CSU Simona Halep a câștigat pe terenul Universității Cluj

ro

12 Jan, 2022 16:51 1899 Marime text
  • Formația de pe litoral a revenit spectaculos în ultimul sfert, când a recuperat o diferență de 12 puncte!

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep a disputat astăzi meciul din Liga Națională, din deplasare, cu CS Universitatea Cluj-Napoca.

Disputa s-a încheiat cu victoria oaspetelor, scor 59-56, formația de pe litoral revenind spectaculos în ultimul sfert, când a recuperat o diferență de 12 puncte (56-44)!

Echipa clujeană a condus la pauză cu 33-29, iar pe sferturi scorul în meciul Universitatea - Phoenix CSU Simona Halep a fost 17-21, 16-8, 14-12, 9-18.

Pentru oaspete au marcat Ciara Rosten - 19p, Nicoleta Mititelu - 9p, Sara Hinriksdottir - 7p Jade Vega - 7p, Evelina Petrof - 5p, Bianca Fota - 5p, Bianca Voica-Nagy - 5p și Andreea Beldian - 2p.  

În clasamentul intermediar, echipa constănțeană se află pe locul cinci, cu 19 puncte, după șase victorii și șapte înfrângeri.

Victorie de senzație obținută astăzi în Sala Polivalentă din Cluj Napoca.
 
După un meci pe care fetele noastre și l-au făcut singure greu, tot ele au reușit revenire spectaculoasă și au recuperat în ultimul sfert un handicap de 12 puncte pentru a bifa la final a cincea victorie consecutivă în toate competițiile.
 
Ciara Rosten a fost de departe cea mai bună jucătoare de pe teren, terminând partida cu un double-double, 19 puncte marcate, 17 recuperări și un index de 28.
 
Grație acestui succes am urcat provizoriu pe locul 5 al clasamentului Ligii Naționale la baschet feminin și ne continuăm parcursul de excepție din acest sezon, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii