Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu şi CSC Mihail Kogălniceanu, din nou pe podium la mini-rugby (galerie foto)

ro

24 Aug, 2015 00:00 2187 Marime text
Trofeul Tomis, etapa a treia a circuitului naţional de mini-rugby, le-a adus din nou prezenţe pe podium echipelor din judeţul Constanţa. Întrecerea, rezervată categoriilor de vârstă de până în 10, 12 şi 14 ani, s-a desfăşurat, timp de două zile, pe stadioanele „Mihai Naca“ şi CFR din Constanţa, în organizarea Asociaţiei Judeţene de Rugby Constanţa, în colaborare cu Federaţia Română de Rugby şi cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

La categoria de vârstă de până în 10 ani, Victoria Cumpăna (antrenor, Florin Băcioiu) a ocupat locul întâi, la fel ca CSO Ovidiu (antrenor, Bogdan Cristea) la Under-14. În întrecerea Under-12, CSC Mihail Kogălniceanu (antrenori, Romeo Bezuşcu şi Cornel Vasile) a fost a doua, iar Victoria Cumpăna s-a situat pe trei. Ultima rundă a întrecerii, la finele căreia se vor stabili campioanele naţionale, se va disputa la Bucureşti.

Etapele doi şi trei s-au desfăşurat la Cheile Grădiştei şi la Iaşi. AS Victoria Cumpăna a câştigat cele două runde la categoriile U-10 şi U-12, iar CSO Ovidiu s-a impus de fiecare dată la U-14. Echipa CSC Mihail Kogălniceanu a ocupat la Iaşi locul doi la U-12 şi a terminat pe locul trei, atât la U-12, cât şi la U14, la Cheile Grădiştei.
Sursa foto: Facebook (Prezent şi Viitor)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii