Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:48 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Ispas, de la CSS Tulcea, dublu medaliat la Naționalele de atletism. Aur și bronz!

ro

16 Jul, 2021 00:00 1831 Marime text
 

 
  • Reprezentantul CSS Tulcea a devenit detașat campion al României la aruncarea suliței.
 
Etapa finală a Campionatului Naţional de atletism rezervat categoriei de vârstă Under-16 (juniori 3), care s-a desfăşurat la Craiova, a fost de bun augur pentru sportivul Valentin Ispas, de la CSS Tulcea, care a urcat de două ori pe podium.
 
Pregătit de Gheorghe Ciulei, tânărul atlet a cucerit medalia de aur, devenind campion național, la aruncarea suliței, cu 58,35 m, iar la aruncarea greutății a obținut bronzul, cu 15,00 m. Valentin Ispas a fost aproape de podium și la aruncarea discului, probă la care, cu 46,31 m, s-a clasat pe locul patru. Reprezentantul CSS Tulcea a cucerit detașat aurul la suliță, cea mai bună performanță a celui de-al doilea clasat fiind 54,19 m.
 
Chiar dacă nu au urcat pe podium, evoluții bune au avut și alți sportivi și sportive de la CSS Tulcea: Florentina Mădălina Iliescu - locul 5 la suliță, Narcis Georgian Hagighiol - locul 6 la suliță, David Marcel Dandreia - locul 7 la suliță și locul 9 la greutate, Delia Cristina Ionașcu - locul 10 la greutate. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Savinela Violeta Ciulei Iordache)   

      
Citește și:
 
Fiul fostului mare handbalist Cornel Durău
Atletul Leonard Durău, de la CSS1 Constanţa, un nou titlu de campion naţional (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii