Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Va fi un spectacol deosebit“ Cunoscutul luptător MMA Marian Rusu va veni la gala Urban Legend de la Mamaia

ro

11 May, 2017 00:00 8790 Marime text
Nu mai puţin de 16 luptători constănţeni vor evolua în gala Urban Legend, care va avea loc pe 28 mai, la Scoica Land Mamaia, de la ora 19.00. Vor fi 22 de partide, atât pe reguli K-1, cât şi MMA, şi se anunţă un spectacol deosebit, care se va desfăşura cu casa închisă. 
 
Luptătorii de la cluburile din municipiul şi judeţul Constanţa care vor evolua sunt: Andi Călin, Răzvan Popiea (Oyama Karate Constanţa; antrenor, Marius Burlacu), Cezar Andrieş, Cornel Costea, Albert Potoceanu (CS Năvodari Kempo K-1; antrenor, Marcel Jipeanu), Liviu Iancu (Kickbox Ursoi Constanţa; antrenat de colectivul de la asociația sportivă), Robert Isop (Team Marian Rusu), Octavian Scoruş, Vali Chirea, Ştefan Marcu (Urban Legend Fighting Academy; antrenor, Serhan Iaia), Cristi Stoica, Ştefan Ilaşcu, Ştefan Derviş, Raul Manoilă (Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Marius Sandu (Axiopolis Cernavodă; antrenor, Mircea Stoian) și Marian Simion (Atomic Fighter Cernavodă; antrenor, George Cadiu). Andi Călin va lupta în main-event.

Interes major

Interesul pentru gală este unul însemnat, astfel că până ieri se vânduseră circa 80% dintre bilete. „Va fi o gală care va atinge un nivel valoric foarte ridicat. Estimăm că evenimentul se va desfăşura cu casa închisă. Va fi un spectacol deosebit. Urban Legend e o promoţie în care scoatem la lumină tinere talente, dar acordăm respectul cuvenit şi legendelor“, a declarat Mihai Isop, promotorul circuitului Urban Legend, care a menţionat şi că organizatorii galei de la Mamaia au decis ca 10% din toate încasările şi vânzările cu ocazia galei să fie direcţionat către o fostă practicantă de Ashihara Karate din Braşov, care suferă de o boală incurabilă. De asemenea, 10% va merge şi către SSC Farul. 

Marian Rusu, KO celebru

Dintre luptătorii celebri care vor fi prezenţi la gală, ca invitaţi, nu vor lipsi Marian Rusu sau Ciprian Şchiopu. De asemenea, vor veni şi reprezentanţi ai echipei de fotbal SSC Farul. În 2014, luptătorul MMA Marian Rusu a reuşit un KO celebru, după numai trei secunde şi jumătate de la începerea partidei din gala UCMMA 39 de la Londra, iar organizatorii au precizat că acesta a fost un nou record mondial la categoria grea în circuitul Ultimate Challenge MMA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii