Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanța, meci la Techirghiol cu Poli Iași. Formația de pe litoral a întrerupt seria înfrângerilor etapa trecută

ro

18 Sep, 2021 00:00 3130 Marime text
 

 
  • În clasament, Unirea se află pe locul 19, penultimul, în timp ce formația din Copou ocupă poziția a 13-a.
 
Echipa de fotbal Unirea Constanța susține sâmbătă, 18 septembrie, meciul din etapa a șaptea a Ligii a 2-a, întâlnind pe teren propriu, la Techirghiol, ACSM Politehnica Iași.
 
Partida începe la ora 11.00. În clasament, Unirea se află pe locul 19, penultimul, cu un singur punct câștigat în primele șase etape, în timp ce formația din Copou ocupă poziția a 13-a, cu șase puncte, după două victorii și patru înfrângeri, golaveraj 4-6. De cealaltă parte, echipa constănțeană (care are golaveraj 1-22) a obținut punctul din clasament în etapa trecută, după 1-1 în deplasare cu Dunărea Călărași.
 
În același timp, Unirea a marcat la Călărași și primul gol din acest campionat, runda a șasea coincizând cu mai multe schimbări la echipa dobrogeană, atât în efectivul de jucători (venind mulți fotbaliști tineri de la FCSB 2), cât și pe banca tehnică, noul antrenor fiind de săptămâna trecută Leonard Strizu.
 
În ce privește programul de pregătire, Unirea se antrenează la București, iar meciurile de pe teren propriu le susține tot în județul Constanța, la Techirghiol, pe stadionul „Sparta“.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)

 
Citește și:
 
Primul punct în Liga a 2-a obţinut de Unirea Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii