Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou meci amical Ce jucători doreşte să mai achiziţioneze FC Farul

ro

28 Jan, 2016 00:00 4246 Marime text


Descoperită, în acest moment, pe posturile de portar şi fundaş stânga, FC Farul caută cu prioritate soluţii pentru aceste zone. În poartă, „marinarii“ au rămas doar cu Iulian Dinu, după ce atât Alexandru Gudea, cât şi Bogdan Olaru au plecat. Primul a revenit la clubul de care aparţine, Concordia Chiajna, dar FC Farul trage speranţe că îl va readuce la Constanţa pe tânărul goal-keeper. Dacă nu, studiază alte variante, pentru a transfera unu - doi portari.
 
Ca fundaş stânga în tur a jucat Daniel Barna (care nu a mai continuat la Farul), iar „marinarii“ văd acest post ca unul pe care poate evolua şi un tânăr jucător. În testul cu juniorii B de la ACS Performer Constanţa (câştigat de Farul cu 8-1), fundaş stânga a evoluat în prima repriză Valentin Harle (un tânăr aflat în probe), iar după pauză a fost utilizat Robert Băjan, fundaş dreapta de meserie, Harle fiind mutat pe cealaltă parte a liniei defensive. La Constanţa a sosit la teste şi fundaşul stânga Dincă (născut în 1996), de la Steaua, după cum o variantă ar putea fi şi un fotbalist gălăţean.
 
Astăzi, jucătorii Farului sunt programaţi, pe plan local, la vizita medicală, iar sâmbătă ar putea disputa o nouă partidă de verificare, pe terenul sintetic din baza sportivă proprie, cu echipa de juniori pregătită de Ionel Melenco, aflată pe locul trei în clasamentul Ligii Elitelor Under-19. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Roby Roberto 28 Jan, 2016 10:01 Stafful echipei de seniori ar trebui sa isi indrepte mai atent privirea si spre jucatorii din echipa antrenata de Ionel Melenco U 19 (Locul 3 la finalul turului ) daca tot se doresc tineri in echipa. NU trebuie sa aduca jucatori de aceeasi varsta de la Bucuresti sau Popesti. Ii au in curte si nu costa nimica, unde mai pui ca sunt si constanteni!