Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei fotbaliști de la FC Viitorul, incluși în echipa etapei din Liga 1

ro

29 Jul, 2020 14:16 2843 Marime text

 
  • În etapa a 11-a din play-out FC Viitorul a învins cu 4-1 Chindia Târgoviște
 
A fost stabilită cea mai bună echipă la finele meciurilor din etapa a noua a turneului play-off  al Ligii 1 și din runda a 11-a din play-out.

FC Viitorul, liderul clasamentului în play-out, a învins în această rundă categoric, cu 4-1, Chindia Târgoviște la Ovidiu, iar această performanță se regăsește și în numărul fotbaliștilor lui Gică Hagi în formația-tip a etapei.  

Astfel, trei jucători ai echipei dobrogene, fundașul Sebastian Mladen, mijlocașul Carlo Casap și atacantul Rivaldinho, au fost incluși în cel mai bun „11“ al rundei.
 
Pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal despre reprezentanții Viitorului se arată:
 

Sebastian Mladen (Viitorul / 28 de ani / 29 jocuri) - Pe lângă siguranţa arătată în defensivă, a contribuit şi ofensiv cu o pasă de gol. Este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul dobrogenilor.

 

Carlo Casap (Viitorul / 21 de ani / 10 jocuri) - Deşi a evoluat doar 31 de minute, introducerea sa pe teren a mărit forţa ofensivă a echipei. A izbutit două pase decisive.

 

Rivaldinho (Viitorul / 25 de ani / 25 jocuri) - A marcat două goluri prin care dobrogenii au spulberat orice şansă a adversarilor de a pleca de la Ovidiu cu punct. A ajuns la 11 goluri în ediţia curentă.

 
Echipa etapei îi cuprinde pe: Arlauskis (CFR Cluj) - Pantea (FCSB), Mladen (FC Viitorul), Albu (Academica Clinceni), Camora (CFR Cluj) - Vînă (FCSB), Perianu (FCSB), Căpățână (FC Voluntari), Casap (FC Viitorul) - Rivaldinho (FC Viitorul), Mățan (Academica Clinceni). Antrenor, Ilie Poenaru (Academica).

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii