Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:43 29 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan, din Constanţa, campioane europene cu echipa României

ro

21 Jul, 2021 22:39 1278 Marime text
 
  • Din staff-ul tehnic al echipei tricolore fac parte și două reprezentante ale Constanței, antrenoarea Elena Sebe şi Mioara Şincan, psiholog la Constanţa şi la loturile naţionale.
 
O nouă performanţă de marcă a tenisului de masă constănţean, care a fost reprezentat de jucătoarele Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan, dar şi de antrenoarea Elena Sebe şi de Mioara Şincan, psiholog la Constanţa şi la loturile naţionale, în echipa Under-19 a României, care a devenit campioană europeană în această seară, la întrecerea din Croaţia, de la Varazdin.
 
În finală, tricolorele au dispus clar, cu 3-0, de Rusia.  

 
Un nou moment istoric! Echipa feminină U19 e campioană europeană!
 
Tenisul de masă românesc a produs o nouă performanță la nivel înalt prin echipa formată din Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Ioana Sîngeorzan, Adela Struna și Evelyn Ungvari, de această dată la Campionatul European destinat juniorilor.
 
După ce echipa masculină U19 a obținut bronzul, junioarele I au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, după un parcurs perfect, începând din grupe și până în marea finală.
 
În ultimul act, sportivele noastre au obținut o nouă victorie cu 3-0, scorul preferat la Varazdin, de această dată în fața Rusiei, este mesajul de pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Tenis de Masă.

 

Bravo, Elena, bravo, Camelia, bravo colectivului de antrenori de la LPS - Sebe Elena, Filimon Viorel, Sebe Anamaria, care, în aceste zile, reprezintă la cel mai înalt nivel sportul constănţean la Europenele de juniori şi la Jocurile Olimpice! Sunt convins că mai urmează şi alte medalii în zilele următoare, a spus şi Andrei Szemerjai, directorul LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)

Ti-a placut articolul?

Comentarii