Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Elena Zaharia, Andreea Teglaș și Bianca Mei-Roșu au urcat pe podium și la Campionatul Balcanic

ro

03 Jul, 2021 00:00 4064 Marime text
 

 
  • Campionatul Balcanic rezervat juniorilor 1 și 2 s-a desfășurat în Bulgaria, la Albena.
 
Școala constănțeană de tenis de masă continuă să producă rezultate la competițiile internaționale de top. La Albena, în Bulgaria, s-a desfășurat Campionatul Balcanic rezervat juniorilor 1 și 2, întrecere la care au cucerit medalii și trei constănțence de la LPS „Nicolae Rotaru“, Elena Zaharia, Andreea Teglaș (la junioare 1) și Bianca Mei-Roșu (la junioare 2).
 
Astfel, Elena Zaharia a devenit campioană balcanică la simplu și la dublu mixt, iar la dublu fete Elena și Andreea Teglaș au cucerit medalia de argint. Totodată, echipa de junioare 1 a României, formată din Elena Zaharia, Andreea Teglaș, Evelyn Ungvari, Adela Strună, a fost medaliată cu bronz. În concursul junioarelor 2, Bianca Mei-Roșu a urcat de două ori pe podium, obținând aurul la dublu mixt și bronzu la dublu fete. Pe echipe, junioarele 2 s-au clasat pe locul cinci. „Merită subliniate rezultatele acestor fete și ale colectivului de antrenori de la LPS, care, de foarte mulți ani, fac performanță la nivel european și mondial, chiar dacă ea nu este valorificată de Constanța (vezi Eliza Samara)“, a declarat Andrei Szemerjai, directorul LPS „Nicolae Rotaru“.
 
Constănțencele participă în continuare la un stagiu la Bistrița premergător Campionatului European de juniori 1 și 2 din Croația. Au fost convocate Elena Zaharia, Andreea Teglaș și Bianca Meiroșu (antrenoare, Elena Sebe și Anamaria Sebe), cu mențiunea că Andreea Teglaș va susține trei meciuri de baraj cu Evelyn Ungvari, câștigătoarea urmând a participa la Euro.
 
Luna trecută, Elena Zaharia s-a arătat în mare formă și la WTT Youth Contender, turneu desfășurat în Cehia, la care a câștigat două medalii de aur, la Under-17 și la Under-19. Pe tabloul principal la U-19, au acces și Luciana Mitrofan, Evelyn Ungvari, iar Ioana Sîngeorzan a ajuns până în sferturi, aproape de zona medaliilor. La U-15, Alesia Sferlea, Ioana Băiașu și Cristina Sîngeorzan s-au oprit în faza 16-imilor.

Sursa foto: frtmromania.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
        
Citește și:
 
Tenis de masă
Elena Zaharia, triplă campioană naţională la juniori 1. Constanţa, de nouă ori pe podium

  
Tenis de masă
Constănţeanca Eliza Samara, pe podium la Campionatul European
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii