Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constănțencele Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu, medaliate cu aur la WTT Youth Contender Varazdin (galerie foto)

ro

07 Sep, 2021 10:02 2747 Marime text
  • Elena Zaharia a urcat de două ori pe prima treaptă a podiumului.

Rezultate deosebite pentru jucătoarele constănțene de tenis de masă Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu (antrenoare, Elena Sebe și Anamaria Mirică - Sebe) la WTT Youth Contender Varazdin, în Croația.

Formate în fabrica de campioane de la LPS „Nicolae Rotaru“, cele două sportive au urcat pe prima treaptă a podiumului, Elena Zaharia de două ori, la categoriile de vârstă Under-17 și Under-19, iar Bianca Mei-Roșu la Under-15.

În ambele secțiuni, Elena Zaharia a învins-o în finală pe croata Hana Arapovic (3-1 la U-17, 3-0 la U-19), în timp ce Bianca Mei-Roșu a trecut în ultimul act de la U-15 de Saini Suhana, din India, scor 3-2.    

Un alt reprezentant al LPS „Nicolae Rotaru“, Mihăiță George Țența (antrenor la club, Ionel Rață), a realizat și el o performanță importantă, clasându-se pe locul patru la Campionatul Mondial de juniori la kaiac-canoe din Portugalia, în proba de K2-500 m.

De asemenea, canotorul Eduard Moldovan a fost al șaselea cu barca de 4 rame a României în finala Campionatului Mondial de juniori.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii